Wallingford attic rooms

This project involved the conversion of unused attic space in a 19th Century farm-workers cottage. Space was created by removing an unused chimney breast and reinforcing the roof so that a structural wall could be removed.

This had the added effect of making an existing first-floor bedroom larger. Light flooding in from the two new Velux rooflights and the interesting features of the remaining asymmetric chimney breast create a bright and spacious room.

Ample insulation in the upgraded roof ensure stable temperatures throughout the year, and eaves storage space adds to the practicality.

Click on the main picture for a large image or go back to the portfolio.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Recent Projects

see what our customers are saying about us

Read more testimonials and the consistently high scores we’ve been receiving on Checkatrade.

about

Services

portfolio

contact

contact

Describe your Job; if you wish to give us a brief description of your project we may be able to give an outline figure to check against your expectations and budget: